У церкві на Чернігівщині, де був штаб російських військових, знайшли тіла розстріляних людей (відео)

У Вознесенській церкві на Чернігівщині російські окупанти зробили штаб. Поруч рятувальники знайшли тіла місцевих жителів, яких розстріляли російські військові.

"Чернігівщина. Село Ягідне та село Лукашівка... Тут знаходиться пам’ятка архітектури Вознесенська церква, в якій окупанти зробили штаб. Окрім боєприпасів, понівечених куполів з хрестами, сміття, що залишили російські військові, рятувальники знаходять і тіла людей. Кажуть, що це місцеві мешканці, яких розтріляли орки…", - повідомили у ДСНС України.

Сьогодні стало відомо, що окупанти б'ють по Чернігівщині з мінометів. Як повідомляє Держприкордонслужба, російські військові обстріляли з мінометів місцевість, прилеглу до державного кордону України.

"Сьогодні о 08:25 та о 09:00 з території РФ зафіксовано мінометний обстріл місцевості, прилеглої до державного кордону України в районі населеного пункту Сеньківка", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з ворожої території здійснено 13 пострілів. Постраждалих серед прикордонників та місцевого населення немає.

"Дані уточнюються. Над місцевістю постійно кружляє ворожий безпілотник", - додали в ДПСУ.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення