У Туреччині чоловік порізав ножем дружину-українку на очах очевидців: подробиці і фото

 Апостроф

У Туреччині здійснено напад на 28-річну українку Анну Бутім. 15 січня в торговому центрі в Бакьоркеї жінку через ревнощі порізав її чоловік, з яким вона в процесі розлучення. Жінку доставили до лікарні з пораненнями.

Поліцейські заарештували чоловіка Анни Месута О., якого підозрюють у нападі. У своїй заяві в поліцію він заявив, що після публікації в соціальних мережах побачив чоловіка, який був поруч із його дружиною, і напав на дружину через ревнощі. Правоохоронці з'ясували, що підозрюваний раніше вже погрожував спробами самогубства.

Жінка, яка отримала глибокі рани на обличчі, розповіла про жахливий момент.

"Це зробив мій колишній чоловік, з яким я подала на розлучення. Він погрожував мені і сказав, що вб’є мене. Він не знав моєї адреси, але коли до мене прийшла сестра, ми опублікували фото в Instagram. Ми не писали, де знаходимось, але він два дні чекав мене у торговому центрі, куди ми прийшли", - розповіла Анна.

За словами жінки, чоловік схопив її за волосся і порізав їй обличчя.

"Він хотів мене вбити, однак йому не вдалося поцілити мені в шию. Ми найняли з моєю сестрою охорону. Не дозволяйте йому ще раз прийти до мене. Я хочу, щоб його посадили до в'язниці, бо я його боюся", - сказала жінка.

У турецькій поліції повідомили, що після арешту підозрюваного передали до судових органів за "умисний замах на вбивство".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення