У Варшаві українка кинулась під колеса авто після звістки, що росіяни вбили її 20-річну доньку

Біженка з України отримала звістку, що внаслідок бойових дій її 20-річна дочка загинула, і вирішила також покінчити з життям. 42-річна українка кидалася під колеса автомобілів у Варшаві, повідомляє польське видання Wiadomości Warszawa.

Жінку врятували поліцейські, які патрулювали одну з вулиць польської столиці. Вони помітили, що жінка намагається кинутись під автомобілі. Поліція намагалась поспілкуватись із жінкою, проте вона була в шоковому стані, виривалась та кричала щось українською.

"Ми взяли її під руку і відвели з дороги, але вона виривалася від нас. Коли я почув, як вона кричить українською, я одразу подумав, що її поведінка може бути пов’язана з війною. Я не помилився", – розповів поліцейський Гжегож Піщек.

Їй викликали медиків та перекладача. Після цього стало відомо, що 42-річна жінка – біженка з України. Напередодні українка дізналася страшну звістку - російські окупанти вбили її 20-річну доньку. Українка переконувала, що тепер їй немає сенсу жити, тому намагалась вчинити самогубство.

Жінку госпіталізували. Вона перебуває під наглядом польських медиків.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення