У вбивстві бізнесмена, чий труп знайшли в багажнику Рогѕсһе в Одесі, підозрюють охоронця: нові подробиці

У вбивстві бізнесмена, чий труп днями було знайдено в багажнику власного Рогѕсһе Panamera в Одесі, підозрюють охоронця житлового комплексу. Основний мотив злочину — пограбування. Про це повідомляють місцеві телеграм-канали, публікуючи фото матеріалів слідства з власних джерел.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб. За умисне вбивство охоронцеві загрожує від 8 до 15 років ув'язнення, або довічне.

Нагадаємо, тіло 40-річного одеського бізнесмена знайшли після того, як його мати заявила до поліції про зникнення. Тіло пролежало в машині місяць. У жертви чисельні травми, зокрема черепа. "Надзвичайні новини" повідомляли ім’я вбитого чоловіка і сферу його бізнеса.

Останній допис у соцмережі чоловіка датований 9 січня. За сумною іронією долі, він опублікував картинку, на якій написано: "Ти єдиний автор усього, що з тобою відбувається".

З матеріалів слідства відомо, що підозрюваний працює охоронцем ЖК "Мерседес". Розправа сталась у денну пору доби.

"Раптово виник злочинний умисел, направлний на відкрите заволодіння цінним майном шляхом умисного позбавлення життя бізнесмена, діючи з корисливих мотивів, з метою власного збагачення, підозрюваний наніс невідомим предметом із колючо-ріжучими властивостями удар в потиличну частину голови", - йдеться у матеріалах слідства.

Також повідомляється, що у чоловіка були порашення на шиї і потилиці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення