У власному будинку знайшли застреленим мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: всі подробиці і фото з місця події

Сьогодні у селі Вільне, що під Кривим Рогом, знайшли тіло чоловіка у калюжі крові, а поряд - рушницю. Померлим виявився мер Кривого Рогу Костянтин Павлов.

"Труп чоловіка знайшов знайомий загиблого на порозі веранди, що на вулиці Українській. Чоловік лежав у калюжі крові, поряд знаходилася рушниця", - повідомило видання "Перший міський".

Цю інформацію підтвердив народний депутат України, співголова політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабінович. Політик обуплікував на своїй сторінці моторошні фото з місця події.

УВАГА! Фото 18+

Вадим Рабінович також зазначив, що не вірить у самогубство Павлова, який був життєрадісною і віруючою людиною.

"Я розмовляв з ним два дні тому. Наші однопартійці розмовляли з ним вчора - він був веселий, розповідав про свої майбутні плани", - сказав політик.

Вже відомо, що після смерті Костянтина Павлова виконувати обов'язки мера Кривого Рогу буде член партії "Слуга Народу" Олександр Котляр.

У поліції наразі не підтвердили офіційно цю інформацію. Водначас Telegram-канали з обережністю припускають, що поки не зрозуміло, чи це було вбивство, самогубство або ж інсценування самогубства.

Довідка

У грудні 2020 року на виборах мера Кривого Рогу переміг кандидат від ОПЗЖ Костянтин Павлов. "Слуга народу" Дмитро Шевчик програв йому понад 15% голосів. Павлов набрав 56,97% голосів, а за Шевчика проголосували 40,49% (близько 70 тисяч виборців).

47-річний Павлов закінчив Міжрегіональну академію управління персоналом, де отримав спеціальність економіста, а потім — міжнародний інститут менеджменту, який діє в Росії.

Працював на промислових підприємствах Кривого Рогу. Був заступником чинного мера Кривого Рогу Олександра Вілкула.

Павлов був членом "Партії регіонів" (очолював міську організацію політсили) та "Опозиційного блоку", а потім став членом партії "Опозиційна платформа — За життя".

Новообраний мер був одним із 36 депутатів Ради, які у січні 2018 року голосували проти Закону про визнання українського суверенітету над окупованими територіями Донецької та Луганської областей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення