У Запоріжжі трамвай переїхав чоловіка: з-під вагона тіло витягували 12 надзвичайників (фото, відео)

У Запоріжжі під колесами трамваю загинув чоловік. Деблокувати тіло загиблого довелось рятувальникам. Про смертельну аварію повідомляють Відділ комунікації поліції Запорізької області та обласне управління ДСНС.

ДТП сталась 17 грудня близько 15:45 по проспекту Моторобудівників. Від отриманих травм 49-річний чоловік загинув на місці.

"Водій 1963 року народження, керуючи трамваєм, під час руху по проспекту Моторобудівників в напрямку вулиці Іванова допустив наїзд на пішохода, який перетинав трамвайну колію за ходом руху трамваю. У результаті аварії 49-річний чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких загинув на місці події", - повідомили у поліції.

Співробітники КП міського електротранспорту "Запоріжелетронтранс" за допомогою спецавтомобіля підняли трамвай. Рятувальники деблокували тіло чоловіка без ознак життя. Від ГУ ДСНС залучалось 3 одиниці техніки та 12 чоловік особового складу.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України. Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події, із проханням відгукнутись та звернутись за телефоном (098) 987-94-44 або 102.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення