У Запорізькій області серед білого дня жорстоко побили стареньку

 СЕГОДНЯ

Двоє чоловіків несподівано підскочили ззаду і почали бити жінку. Коли вона втратила свідомість, вони вирвали з її рук жіночу сумку і зникли

Нападниками виявилися двоє місцевих жителів 1987 і 1972 народження. Обидва раніше судимі за скоєння корисливих злочинів, повідомляє прес-служба поліції.

"78-річна потерпіла розповіла, що близько 12:00 вона поверталася додому. Коли вона підійшла до свого під'їзду і почала відкривати двері, до неї несподівано ззаду підскочили двоє невідомих чоловіків і почали бити. Коли вона втратила свідомість, зловмисники вирвали з її рук жіночу сумку, в якій знаходилися гроші в сумі 6 тисяч гривень, мобільний телефон та пенсійне посвідчення", – зазначають правоохоронці.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Злочинцям загрожує від семи до десяти років в'язниці з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування. Затриманих перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Нагадаємо, в Рівненській області банда грабіжників, вкравши у приватного підприємця мільйон гривень, обстріляла машину сервісного центру МВС і кинула в їх сторону вибуховий пристрій. В результаті інциденту постраждали кілька людей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення