"Українські хімвійська вже в Росії!": москвичка потрапила до психлікарні після того, як понюхала парфуми

У Москві РФ дівчина потрапила до психіатричної лікарні після того, як понюхала парфуми. За словами родичів, вона отримала їх на вулиці у подарунок від незнайомця на 8 березня. Про випадок повідомляє російський телеграм-канал Baza.

Після вигадок пропагандистів про біолабораторії НАТО на території України, в яких готували бойових птахів та комарів, російські "геббельси" створюють нові фейки. Так, ще на початку березня в соцмережах вони поширювали вкид, що українські хімічні війська вже діють на території РФ.

"З’явились люди з України, які пропонують дешеві парфюми. У жодному разі не нюхати! Це хімічна диверсія, у їхньої парфюмерії отруйна дія. Хто понюхав - скоро помирає або загинається", - застерігають росіян пропагандисти.

"Цікаво, що останнім часом по чатах у месенджерах ходять чутки про людей, які роздають на вулицях російських міст смертельно небезпечні парфуми. Утім, офіційних підтверджень цьому поки що не було", - пише Baza.

Що стосується історії з москвичкою, яка нібито потрапила до психлікарні, подарунок вона отримала від інкогніто. Аліна стояла в пробці, коли з нею порівнялася машина. Незнайомий їй хлопець запропонував обмінятися телефонами, але отримав відмову. Він не розгубився і подарував дівчині парфуми. За словами Аліни, вона не стала їх використати, а лише відкрила ковпачок і понюхала, після чого привезла додому. Тоді з нею почали відбуватися дуже дивні речі.

Рідні запевняють, що наступні кілька днів Аліна провела з різкими перепадами настрою та перестала ходити до коледжу. Зрештою, вона взагалі почала розповідати вдома про якісь "ембріони, які випускають собак". Після таких діалогів дівчині вирішили викликати швидку - тепер вона лежить у психіатричній лікарні.

Під наглядом лікарів вона провела вже близько тижня, проте краще їй так і не стало. Що сталося з дівчиною, досі незрозуміло — родичі запевняють, що нічого подібного у Аліни раніше ніколи не траплялося.

Ось фото тих самих парфюмів, які за версією росЗМІ звели з розуму юну москвичку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення