"Українські підводні безпілотники" ганялись за військовими кораблями РФ: що відомо про "бавовну" в Севастопольській бухті (фото, відео)

У Росії офіційно підтвердили удари безпілотників по флоту в окупованому Севастополі після 4 години ранку. Міністерство оборони країни-агресора заявило, що внаслідок атаки на їхній флот пошкоджень зазнав тральщик "Іван Голубєц" та загородження в бухті "Південна", а підготовкою атаки на Севастополь займалися британські фахівці.

Росіяни повністю перекрили вхід до Севастопольської бухти, а в самому місті відключають доступ до камер спостереження для цивільних.

"Пошкодження (які російським кораблям нанесли українські безпілотники, - Ред.) незначні", - звітували окупанти. Принагідно нагадаємо, що крейсер "Москва", за версією пропагандистів, тримався "на плаву" цілу добу.

Утім, російські телеграм-канали стверджують, що знищено щонайменше три ворожих кораблі носіїв ракет "Калібр" в Севастопольській бухті. Військовий кореспондент Андрій Цаплієнко повідомив, що серед них фрегат "Адмірал Макаров", який став флагманом флоту РФ після потоплення "Москви". Саме з ракетоносія "Адмірал Макаров" запускалися ракети по Вінниці, коли загинула 4-річна дівчинка Ліза та інші мирні українці. Утім, чекаємо на офіційну інформацію від Генштабу ЗСУ.

Відео з камери спостереження зафіксувало дуже потужний вибух в районі стоянки кораблів.

Російські інфопомийки пишуть про "атаку дронів" на Севастополь, але це ще не весь "звіт". У кримських пабліках написали, що "українські підводні безпілотники" ганяються за російськими військовими кораблями.

Також пропагандисти заявили, що зранку неподалік від Криму над Чорним морем на висоті 17 кілометрів кілька годин кружляв американський стратегічний безпілотник-розвідник RQ-4B Global Hawk.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення