Усе тіло вкрите синцями: в Дніпрі школяр побив вчительку на уроці за те, що забрала в нього телефон

У Дніпрі учень 6-го класу влаштував дебош в школі №94 і побив вчительку музики прямо на уроці через зауваження. Про це розповіла дочка вчительки Ольга Остапенко, пише місцеве видання "Наше місто".

Підліток під час уроку грав у телефоні, клацав горіхи, а на зауваження відповідав нецензурною лексикою. Вчителька підійшла і забрала телефон, після цього хлопчик накинувся на неї з кулаками на очах у всього класу.

"Всі руки, грудна клітина, живіт покриті синцями і гематомами. Якби я не знала, я б ні за що не повірила, що такі каліцтва могла нанести дитина", - написала Ольга.

За словами жінки, це не перший прояв агресії у підлітка на адресу дітей і педагогів. Батьки хлопчика не принесли вибачення перед педагогом і забрали документи зі школи. Зараз комісія навчального закладу встановлює всі обставини цього випадку.

"Правоохоронні органи приймуть справедливе рішення про відповідальність батьків за дії їх дитини. З метою недопущення приниження вчителя мною особисто як директором школи здійснюються заходи відповідно до чинного законодавства", - повідомила директор ЗОШ №94 Євгенія Таран.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення