В аеропорту "Бориспіль" затримали китайця, який під Києвом порубав партнера по бізнесу (фото, відео)

В аеропорту "Бориспіль" затримали громадянина Китаю, який порубав тесаком партнера по бізнесу, залишив його помирати у безпорадному стані, а після скоєного намагався втекти з України. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Київської області.

"Опівночі до поліції надійшов тривожний виклик з місцевої лікарні про те, що до них привезли чоловіка без свідомості у важкому стані з численними пораненнями, який наразі перебуває в операційному відділенні. Правоохоронці оперативно встановили особу чоловіка, причетного до вчинення злочину. Як з’ясували поліцейські, двоє громадян Китайської Народної Республіки проживали та працювали в місті Бориспіль. Вони винаймали приміщення, де виготовляли напівфабрикати та були партнерами по роботі. У результаті конфлікту щодо розподілу грошей, один із партнерів схопив ніж для порубки м’яса та наніс тяжкі тілесні ушкодження іншому", - розповіли у поліції.

У результаті сварки 31-річний чоловік отримав травматичну ампутацію трьох пальців лівої та одного пальця правої кисті, а також множинні рани ніг та голови. Після цього зловмисник залишив колегу, який стікав кров’ю, зібрав свої речі у валізу та зник. Вже вранці його затримали в міжнародному аеропорту "Бориспіль" під час спроби покинути територію України.

За допомогою перекладача зловмисник зізнався у скоєному та вказав місце знаходження знаряддя вчинення злочину, а також місце, де залишив автомобіль, на якому зник. Іноземця затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Про затримання іноземця повідомлено МЗС України та посольство КНР.

За даним фактом слідчими Бориспільського районного управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення