В аеропорту побили журналістів, які знімали приліт із Росії кума Путіна

В аеропорту "Київ" люди в балаклавах напали на журналістів програми "Схеми", які знімали приліт із Росії літака лідера організації "Український вибір" Віктора Медведчука.

Про написав на своїй сторінці у Фейсбук журналіст програми Михайло Ткач.

"Щойно біля VIP-терміналу аеропорту "Київ" люди, які постійно охороняють прильоти і вильоти Віктора Медведчука, люди в масках і балаклавах, перешкоджали нашій законній журналістській діяльності", - написав Ткач.

За його словами, зловмисники "били ліктями, штовхали, робили підніжки". В оператора нападники двічі вибили камеру з рук, зазначив журналіст.

"Наше авто з реєстратором заблокували щоб перешкодити зняти приліт літака Віктора Медведчука з Росії і вихід із терміналу", - додав він.

Люди в балаклавах, які вчинили напад, - це охоронці Медведчука. Інцидент був ретельно зафіксований, підкреслила вона. Про інформує інший журналіст "Схем" Наталія Седлецька.

"Протягом останніх тижнів охоронці Медведчука регулярно винаходили нові й нові методи як перешкодити нашій зйомці.

Сьогодні вони перейшли межу. Але цього разу в Жуляни була відрядження не одна, а декілька знімальних груп "Схем". Протизаконнна діяльність охоронців Медведчука при його повній мовчазній згоді була ретельно зафіксована",-йдеться на сторінці

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення