В Ічні поліція запідозрила трьох чоловіків у мародерстві, але знайшла у них амфетамін і відпустила

 Канал 112

В Ічні Чернігівської області 10 жовтня поліція зупинила автівку з трьома чоловіками, які прямували до армійських складів, запідозривши їх у мародерстві. Проте під час обшуку у них виявили порушення іншого характеру - амфетамін. Про це йдеться на сайті ГУ Нацполіції Чернігівської області.

"Поліцейські звернули увагу на трьох чоловіків, які підозріло поводилися та своєю поведінкою видавали немісцевих. При перевірці документів правоохоронці встановили особи жителів Носівки, двоє з яких вже раніше судимі. Під час поверхневого огляду у двох молодиків поліція виявила наркотики. Прибула на місце події слідчо-оперативна група вилучила у них пластиковий контейнер з подрібненою речовиною рослинного походження з характерними запахом коноплі та порошкоподібну речовину, схожу на амфетамін", - йдеться у повідомленні.

Вилучені речовини направлені до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи. Автомобіль марки "Таврія", на якому пересувалася кампанія, вилучений згідно з чинним законодавством.

Поліція інформацію про подію внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Після складання усіх матеріалів та профілактування зловмисники згідно з чинним законодавством були відпущені.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення