В Ізюмі троє підлітків жорстоко побили на дитячому майданчику​​ чоловіка, який читав книгу

У місті Ізюмі троє неповнолітніх віком 16 та 17 років побили на дитячому майданчику чоловіка. Слідчі повідомили підліткам про підозру. Подробиці розповіли у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Повідомлення від 47-річного чоловіка про те, що троє хлопців нанесли йому тілесні ушкодження, надійшло до Ізюмського районного управління поліції 10 серпня близько 20:30.

"У ході досудового розслідування з’ясувалося, що того дня троє неповнолітніх гуляли на території дитячого майданчика в місті Ізюмі, де також перебували інші діти. У цей час зловмисники підійшли до малознайомого чоловіка, який сидів на галявині і читав книгу, та нанесли йому тілесні ушкодження. Найстарший з компанії - підліток 17 років - спричинив потерпілому тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. Присутні на майданчику діти були налякані та втекли", - йдеться у повідомленні.

13 вересня усім трьом юнакам повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 4 років позбавлення волі. 17-літньому підлітку також повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення