В Ізмаїлі викрали і до смерті забили 20-річного хлопця: стали відомі подробиці про вбитого

В Ізмаїлі поліцейські затримали 33-річного чоловіка за підозрою у незаконному викраденні знайомого та спричиненні йому смертельних тілесних ушкоджень. Про це повідомили у поліції Одеської області.

23 квітня на спецлінію "102" зателефонувала мати 20-річного хлопця і повідомила, що її сина день тому хтось побив і він помер. Поліцейські негайно взялися за розслідування обставин події, встановили, які місця відвідував молодий чоловік за день до смерті та з ким спілкувався.

"Правоохоронці з’ясували, що 22 квітня дві невідомі особи із застосуванням психологічного та фізичного насильства заштовхали потерпілого до автомобіля, де незаконно утримували його, змушуючи зізнатися у вчинені крадіжки майна у їхнього знайомого. Спричинивши молодикові черепно-мозкову травму та перелом кісток черепа, зловмисники відпустили його додому, де наступного дня він помер", - повідомили у поліції.

Вжитими заходами поліцейські викрили у скоєнні злочину 33-річного ізмаїльця, який вже має п’ять судимостей за вчинення крадіжок та незаконне заволодіння транспортними засобами і в суді на розгляді відносно якого наразі знаходиться обвинувальний акт за розбійний напад.

"Зібравши достатньо доказів причетності фігуранта до злочину, слідчі під процесуальним керівництвом окружної прокуратури повідомили йому про підозру у незаконному викраденні людини за ч. 1 ст. 146 Кримінального кодексу України та умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілого, за ч. 2 ст. 121 того ж кодексу. Максимальне покарання за вказані дії – позбавлення волі на строк до десяти років. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб. Наразі правоохоронці вживають заходів щодо затримання другого учасника злочину", - розповів начальник слідчого відділення Ізмаїльського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

Слідство триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення