В ніс лізуть ядучі запахи: журналіст ледь не загинув під час пожежі у Сєвєродонецьку (фото)

Під час висвітлення пожежі у Луганській області ледь не загинув журналіст "Громадського" Іван Бухтіяров. Як пише сам кореспондент на своїй сторінці в Facebook він заліз на вишку, аби зробити фотографії масштабної пожежі на сміттєзвалищі у Сєвєродонецьку, та дивом залишився живий.

"Лізеш на 30-метрову вишку біля палаючого сміттєзвалища. В ніс лізуть ядучі запахи. Добре, що маска завжди з собою — трохи рятує. Але від страху висоти, коли вперше лізеш по вертикальним сходам на вишку, яку вперше бачиш, не рятує нічого", - пише журналіст.

Крім того, він повідомив, що фотограф "Укрінформу" отримав опіки на Луганщині.

"Згадуєш Олексія Ковальова, який отримав опіки, знімаючи фоторепортаж про пожежі. І думаєш: от якщо ще й ти зараз оступишся, то про сєвєродонецьких журналістів ходитимуть легенди, як про таких собі медіа-лемінгів. Ця думка веселить й гріє, хоча тліюча пожежа теж не дасть змерзнути у липні", - додав журналіст.

Сам Олексій Ковальов на своїй сторінці в Facebook розповів, що отримав опіки стоп.

"Наступний мій блок фотографій з пожежами буде останнім. Вчора, знімаючи в Вовчому, вступив у тліючий шар. Підсумок: опіки стоп 1-2 ступеня (2%). З репортажами доведеться почекати. І як раз відчув буйство природи на собі. Бережіть себе", - зазначив Олексій Ковальов.

Увага! Фото 18+

Нагадаємо, рятувальники локалізували масштабну пожежу, яка спалахнула на Луганщині 6 липня, проте вогонь перекинувся на сміттєзвалище, розташоване в семи кілометрах від Сєвєродонецька Луганської області.

За інформацією Сєвєродонецької міської ради, 7 липня працівники полігону евакуювалися зі сміттєзвалища, а після повернення виявили, що значна частина площі звалища горить.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення