В Одесі 20-річний молодик викрав із двору багатоповерхівки батут і дитячі іграшки

Одеські поліцейські притягують до відповідальності чотирьох містян за крадіжки. Усім правопорушникам повідомили про підозру за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Про це повідомили у поліції Одеської області.

20-річна одеситка в комунальній установі викрала зі столу працівниці мобільний телефон, який згодом здала в ломбард. Поліцейські вживають заходів щодо вилучення речового доказу.

23-річний приїжджий з Донеччини в кафе викрав в одного з відвідувачів сумку з кількома тисячами гривень, пневматичним пістолетом та документами на нього. Зброю у молодика вилучили, а от гроші він витратив.

20-річний містянин викрав із двору багатоповерхівки батут, драбину до нього та дитячі іграшки. Викрадене майно поліцейські власнику повернули.

33-річний одесит під час проведення ремонтних робіт у квартирі містян викрав у них електроінструменти, які в подальшому продав. Місце збуту майна правоохоронці встановлюють.

"Наразі досудові розслідування кримінальних проваджень завершили, а обвинувальні акти разом із матеріалами кримінальних проваджень скерували до суду. За вчинення крадіжок фігурантам може загрожувати штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років", - повідомила начальник сектору дізнання відділення поліції №1 Одеського районного управління поліції № 1 Наталя Жолта.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення