В Одесі на пляжі курортник зламав череп чоловіку, який попросив гроші за оренду шезлонга

 Думская

П'яний 37-річний відпочивальник спровокував бійку з працівником пляжу, який попросив у нього заплатити за зайнятий шезлонг. Про це повідомляє Думська.

Як повідомили в ГУНП, під час бійки фігурант схопив палицю і вдарив опонента по голові. Потерпілий отримав перелом черепа.

Після інциденту відпочиваючий втік, незабаром його розшукали та затримали в центрі міста.

Чоловіка підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 КК України (умисні тяжкі тілесні ушкодження). Йому загрожує від 5 до 8 років в'язниці.

У коментарях користчувачі пишуть, що дістав місцевий сервіс: "Не виправдовую рукоприкладство, але вони зі своїм платним всім дістали", "Ніхто тут не схвалює тяжкі тілесні, але також нікому не подобається цей "нав'язливий сервіс" на пляжах. Набрид збір грошей "на ремонт провалу", "Є пляжі, де яблуку ніде впасти-скрізь одні шезлонги".

В Одесі на пляжі Ланжерон сталася бійка за участю жінок. Відео інциденту опублікував Telegram-канал Х**я Одесса.

"На Ланжероні сьогодні спекотно, атеїсти влаштували морський бій з віруючими", - йдеться у підписі до відео.

У відеоролику видно, як жінка вдарила чоловіка, який плавав поруч, після чого в бійку вступила інша туристка. Одна з відпочивальниць кричить, що всі невіруючі. За бійкою спостерігає маленька дівчинка на надувному крузі, яку батьки залишили без уваги.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення