В Одесі п’яна жінка сіла за кермо з 6-річним сином і влаштувала ДТП

Одеські патрульні спіймали п’яну водійку, яка їхала у авто з маленькою дитиною. Про це повідомили у Патрульній поліції Одеської області.

До патрульних поліцейських звернулись небайдужі водії й вказали на автівку Peugeot, яка вчинила ДТП на вулиці Люстдорфська дорога та з місця події поїхала. Інспектори наздогнали та зупинили автомобіль з пошкодженнями передньої частини кузова. За кермом перебувала водійка з явними ознаками алкогольного сп’яніння та поруч в салоні був її 6-річний син.

Інспектори встановили, що жінка не впоралась з керуванням та здійснила зіткнення з автомобілем Chevrolet, припаркованим на узбіччі. Щоби уникнути відповідальності за скоєні правопорушення, з місця події вона поїхала.

На 28-річну водійку склали адміністративні матеріали:

  • за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП;
  • за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів);
  • за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Нагадуємо, що штраф за керування автомобілем у нетверезому стані - 17 тис. грн з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік, а за повторне впродовж року - 34 тис. грн з позбавленням водійських прав на три роки, за третій випадок протягом року - 51 тис. грн з позбавленням водійських прав на 10 років із конфіскацією автомобіля.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення