В Одесі п'яний горе-водій переїхав одного поліцейського та протягнув іншого, затиснувши його руку у вікні (відео)

В Одесі патрульні зупинили автомобіль Toyota, який порушив правила, і попросили водія пройти алкотест. Він відмовився і почав рухатися, затиснувши руку поліцейського у вікні.

Як повідомляє місцева поліція, все сталося на вулиці Люстдорфській. Поліцейські подали водію сигнал про зупинку. Спілкуючись з керманичем, патрульні виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти медичний огляд.

Громадянин відповів відмовою та почав поводитися агресивно: затиснувши руку патрульного у вікні, почав їхати та здійснив наїзд на іншого поліцейського.

Патрульні передали орієнтування всім екіпажам та почали переслідування порушника. Тікаючи від охоронців порядку, водій автомобіля Toyota порушував правила дорожнього руху та не реагував на вимогу поліцейських зупинити транспортний засіб.

На Об’їзній дорозі порушник не впорався з керуванням та скоїв ДТП. Після аварії водій намагався пішки втекти від патрульних, проте дарма — його наздогнали й затримали.

На 20-річного водія склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння), ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) та ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП. Оскільки в діях громадянина вбачались ознаки кримінального злочину за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ, його затримали та передали слідчим для з’ясування всіх обставин події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення