В Одесі у кафе замертво впав 17-річний юнак: стало відомо, що сталось за кілька хвилин до смерті (фото)

В Одесі у кафе раптово помер 17-річний хлопець. Нещастя сталося у закладі "Чердакъ" на пр. Шевченка, 43Е. Подробиці розповіли очевидці події у Telegram-каналах "Х**вая Одесса" и "Одесса INFO".

Розповідають, що юнак сидів з приятелями за столом, вони грали в гру. Хлопець нічого не вживав, відключився миттєво, коли саме говорив по телефону.

"Хлопець, сидячи за столом, знепритомнів. Перед цим у нього спостерігалось тремтіння в кінцівках і рясне слиновиділення. Доки люди бігали за адміністратором і намагалися викликати швидку, на руках у хлопця перестав прощупуватися пульс. Його переклали на підлогу і почали робити непрямий масаж серця. У швидку додзвонилися раза з четвертого, бригада їхала близько 20 хвилин", - кажуть очевидці, які також відпочивали у кафе.

Спершу допомогу хлопцю намагались надати сівробітники закладу і друзі. Потім вже дві бригади швидкої протягом 45 хвилин намагалися врятувати бідолаху. Усі зусилля виявились марними. Відомо, що у юнака були негаразди із тиском, також він мав хвору щитовидну залозу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення