В окупованому Енергодарі партизани підірвали мера-колаборанта разом з охоронцями: з’явились фото

Сьогодні вранці в тимчасово окупованому росіянами Енергодарі пролунав вибух. У під’їзді багатоповерхівки по вулиці Курчатова, 38 підірвали ставленика РФ, колаборанта та обраного окупантами "народним мером" Андрія Шевчика.

Андрій Шевчик - депутат міської ради Енергодару від ОПЗЖ. 27 березня він повідомив, що очолить "Раду самоорганізації міста", яку створили російські військові.

В Енергодарі підірвали колаборанта Андрія Шевчика

Як повідомляють в місцевому телеграм-каналі "Енергодар сьогодні", Шевчика відкинуло вибуховою хвилею на 5 метрів та прибило залізними дверями від під'їзду, у який він хотів зайти. За свідченнями очевидців, окупанти настільки злякались, що спочатку почали стріляти в різні сторони. Потім вони відвезли важко пораненого Шевчика в лікарню. Повідомляється, що він у реанімації.

Законний мер Енергодара Дмитро Орлов підтвердив прицільну роботу щодо колаборанта-мера Андрія Шевчика.

"Маємо точне підтвердження, що під час вибуху отримали поранення самопроголошений голова "народної адміністрації" Шевчик і його охоронці. Вони госпіталізовані до лікарні з травмами різної ступені важкості. Під час вибуху ніхто з мешканців під’їзду не постраждав. З цього можна зробити очевидний висновок, що чекали саме на колаборанта і ударили точно та прицільно", - повідомив Орлов.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення