В окупованому Херсоні підірвали авто разом з колаборантом Сальдо та його охоронцями: що відомо

З'явилася інформація, що в окупованому Херсоні біля будівлі обладміністрації підірвано службовий автомобіль російського ставленика - голови окупаційної адміністрації Херсонської області Володимира Сальдо. Про це повідомив ексдепутат та службовець ЗСУ Андрій Немировський. Він також наголосив, що інформація потребує підтвердження.

"Колаборант Сальдо та його охоронці в момент вибуху перебували в автомобілі, їх везуть швидкі в реанімацію. Слава українським партизанам!", - написав Немировський.

ОНОВЛЕНО:

Інформацію про підрив авто з Сальдо ексдепутат та службовець ЗСУ Андрій Немировський оприлюднив о 15:08. Менш ніж за годину колаборант вийшов на зв’язок і заявив, що цілий та неушкоджений.

Нагадаємо, що 22 травня в окупованому Енергодарі партизани підірвали мера-колаборанта разом з охоронцями. За два дні потому російські загарбники увірвались до будинку співробітника Запорізької АЕС Сергія Швеця і зрешетили його з автомата. Окупанти заявили, що Швець винен у замаху на вбивство ставленика РФ Шевчика.

30 травня в центрі окупованого росіянами Мелітополя прогримів потужний вибух в районі проживання гауляйтера Запорізької області від Росії Євгена Балицького. Не виключено, що цього разу спрацювали місцеві партизани, так само як в окупованому Енергодарі. Унаслідок вибуху є постраждалі, серед яких племінниця фейкового губернатора-зрадника Балицького.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення