В реанімації, лікарі не дають прогнозів: троє дітей та четверо дорослих постраждали під час пожежі в багатоповерхівці в Одесі (фото)

У нічній пожежі в Одесі постраждали семеро мешканців будинку. Їхній стан медики оцінюють як стабільно важкий. Про це повідомляє видання "УСІ"

Троє дітей наразі перебувають в обласній дитячій лікарні. Один чоловік – у 11-й міській лікарні, у реанімації. Ще трьох пацієнтів, жінку та двох чоловіків, було доставлено до опікового відділення 10-ї міської лікарні.

У всіх постраждалих – отруєння продуктами горіння. Пацієнти підключені до медичного кисню.

"Чоловік, його дружина та ще один чоловік — у тяжкому стані. Вони перебувають у реанімації, одержують кисень, інфузійну терапію, антибактеріальну терапію. Все у свідомості. Прогнозів жодних зараз ми не можемо зробити. Думаю, ще 2-3 дні вони проведуть у нас у реанімації, – розповів завідувач опікового відділення Олександр Ставратій.

Відомо, що близько 3 години ночі 2 лютого на третьому поверсі багатоповерхівки по вулиці Академіка Філатова спалахнула пожежа. Вогонь швидко поширився та захопив сусідні балкони.

Зазначається, що причиною пожежі став недопалок. Господар квартири курив у ліжку та заснув.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення