В Україні заговорили про відкриття справи щодо вбивства Мотороли: путінці виходять отрутою

 Канал 112

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос допустив відкриття кримінального провадження за фактом смерті одного з ватажків бойовиків ДНР, громадянина Росії Арсенія Павлова з позивним "Моторола".

Він зазначив, що відповідно до норм права, необхідно проводити розслідування по кожному вбивства, яке було скоєно на території України.

"Я думаю, було б доречно зареєструвати провадження за фактом смерті цього покидька", - сказав Матіос.

Дана заява викликала ажіотаж у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

"А що з справою по Одесі? хтось покараний? і на який термін?", "Добре працюють. Чоловік тиждень як убитий, а вони думають порушувати справу чи ні....", "Що значить можуть? Воно відразу повинно було бути порушено якщо вони вважають Донбас невід'ємною частиною України", - пишуть путінці на сайті "РИА Новости".

"Після своєї "Революції Гнідності" хохли взагалі перейшли як би в інший вид...", "самі підірвали, самі і розслідувати збираються...не здивуюся, що виконавцем був бурять, замовник був путін)", "Самі завалили хлопця. Тепер самі себе ловити і саджати будуть чи що? Показуху можуть влаштувати фашики. Вони хитрі лисиці. Бомжа посадять якого не будь, а скажуть, що закон в хохляндії є", - коментують путінці новину на сайті Lenta.ru.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення