Вбив красуню і "чекав на результати експертиз" з літа по клубах: митника, який п'яним влаштував смертельну ДТП, таки доправили у СІЗО (фото, відео)

Наприкінці грудня співробітнику Державної митної служби Вадиму Недузі оголосили про підозру і навіть доправили до СІЗО через смертельну ДТП, яку молодик влаштував у Чернівецькій області 16 серпня. Але під час розслідування виявилося, що винуватець ДТП вже не є співробітником митної служби.

Як повідомляє Обозреватель, підозрюваний у ДТП "виявився звільненим", хоча до проведення журналістського розслідування у відомстві стверджували, що чоловік перебуває "на лікарняному".

За даними журналістів, вранці 16 серпня 2021 року на трасі Житомир-Чернівці в районі села Припруття Чернівецької області водій автомобіля Opel Insignia, за кермом якого був Вадим Недуга зіткнувся з Audi, в якому їхала молода пара – Олександр Пелепко і Діана Чинчик. Хлопець отримав струс головного мозку та забої, а його наречена - важкі травми, її затисло в понівеченому авто. Згодом дівчина померла.

Зазначається, що митник летів зі швидкістю 140 кілометрів на годину, хоча через проведення дорожніх робіт на цій ділянці дороги та в межах населеного пункту діяло обмеження до 40 км/год. Також зазначається, що після зіткнення, Вадим Недуга, від якого нібито пахло алкоголем, з місця аварії втік.

Відомо, що довгі місяці, поки тривало розслідування, підозрюваний нібито спокійно розважався у закладах рідного міста.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення