Вбивав людей на Донбасі: військовий найманець викрав двох дітей-інвалідів та пробив голову їхньому батькові (відео)

Під російською Москвою у чоловіка викрали двох дітей. Його самого прокотив на капоті машини і побив пістолетом співмешканець колишньої дружини, найманець, який вбивав наших військових на Донбасі.

Події розігралися напередодні у селищі Путятіно.

Зазначається, що навесні цього року у якоїсь Наталії Бєляєвої забрали двох синів 2014 та 2015 року народження за постійну пиятику та побиття. Тоді дітей передали рідному батькові Сергію Іванову. Згодом жіночка вирішила, що мати вона гарна, і разом із новим чоловіком, тим самим найманцем, викрала дітей.

"Вони приїхали під приводом побачитися з дітьми. А потім посадили дітей у машину. На зауваження батька не реагували. Бєляєв дістав пістолет і почав погрожувати. Після чого відкрив стрілянину у бік людей. Потім забрав дітей та поїхав. Рідного батька він провіз на капоті 10 км і пробив голову рукояткою пістолета, після чого продовжив рух і скинув з машини", - розповіла свідок.

Відомо, що Бєляєв раніше воював на Донбасі, кілька разів бив батька дітей, розповідає, що "він контужений і йому нічого не буде". Пенсії дітей-інвалідів, за словами сусідів Бєляєвих по селищу, були для пари основним джерелом доходів.

Відео 18+!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення