Вбивство поліцейського у Чернігові: у мережі з'явилися відео, на якому підлітків і поліцейських розбороняють патрульні

У соцмережах з'явилося відео, на якому зафільмували вуличний конфлікт, що нібито стався перед смертельним побиттям поліцейського у Чернігові.

На кадрах видно як чоловік у світлому спортивному костюмі штовхає підлітка у жовтій куртці на дівчину, що стоїть поряд і з ним розмовляє. Потім починає бійку. Спочатку штовхає підлітка, а потім жбурляє на землю. Згодом молодик починає відповідати, але досить невиразно.

"Ще одне відео, яке стосується інциденту з поліцейським. Чоловік в сірій кофті - це коп який помер", - йдеться у дописі.

У коментарях пишуть, що події на відео сталися за 10-20 хвилин до початку бійки, в якій саме і загинув правоохоронець.

На іншому відео вже група підлітків розмовляє с чоловіком у світлому костюмі. До них підходять патрульні, щоб з'ясувати, що коїться. Підлітки, ймовірно, розповідають патрульним свою версію події. У цей час людина у костюмі нецензурно лається. Його намагаються заспокоїти і молодики й патрульні, але чоловік намагається продовжити конфлікт. Відео закінчується тим, що чоловік у світлому костюмі, який поводиться як агресивна людина в стані алкогольного сп'яніння збирається додому, а патрульні йдуть геть, вочевидь вирішив, що конфлікт вичерпано.

Нагадаємо, що у Чернігові група молодиків побила поліцейських, внаслідок чого один загинув. Інцидент стався вночі 2 жовтня.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення