Вбивство українки-оператора Болдуїном під час зйомок: на знімальному майданчику знайдено нові бойові патрони (фото, відео)

На знімальному майданчику фільму Rust з Алеком Болдуїном, який застрелив українку-оператора, знайдено нові бойові набої. Про це заявили в офісі шерифа Санта-Фе.

Окружний прокурор американського Санта-Фе не виключила висунення звинувачення проти Алека Болдуїна в інциденті зі стріляниною на зйомках фільму.

Загибла Галина Хатчинс народилася в сім'ї військового, коли він служив за Полярним колом. Школу і інститут закінчила в Києві. Згодом переїхала до Великобританії, де працювала над документальними фільмами. У США вона жила в Каліфорнії, отримала ступінь магістра кінематографії в Каліфорнійському університеті, і вважалася новою зіркою.

Нагадаємо, що інцидент стався на знімальному майданчику вестерну "Іржа" в штаті Нью-Мексико. Болдуїн стріляв з реквізитного пістолета нібито холостими патронами, але в момент пострілу частини кулі розлетілися і поранили двох людей. Згодом з'ясувалося, що один патрон був бойовим. Також під час стрілянини постраждав режисер фільму.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення