Вбивство українки-оператора під час зйомок: пістолет Болдуїна був заряджений бойовим патроном (фото, відео)

Пістолет Алека Болдуіна, з якого він випадково застрелив оператора , був заряджений одним бойовим патроном.

ЗМІ повідомляють, що пістолет та інші реквізити готували до зйомок місцеві співробітники з Нью-Мексико. Оскільки пістолет не був бойовим, куля, імовірно, розірвалася в стовбурі. Осколками поранило оператора Галину Хатчинс, яка пізніше померла в лікарні, і режисера Джоела Соуза, який досі у важкому стані.

Актор шокований тим, що трапилося. Він видалив з соцмереж всі фотографії зі зйомок і заявляє, що в усьому співпрацює зі слідством. У твіттері він написав, що підтримує контакт з чоловіком Хатчинс і готовий допомагати йому.

Нагадаємо, що інцидент стався на знімальному майданчику вестерна "Іржа" в штаті Нью-Мексико. Болдуін стріляв з реквізитного пістолета холостими патронами, але в момент пострілу частини кулі розлетілися і поранили двох людей.

Загибла Галина Хатчинс народилася в сім'ї військового, коли він служив за Полярним колом. Школу і інститут закінчила в Києві. Згодом переїхала до Великобританії, де працювала над документальними фільмами. У США вона жила в Каліфорнії, отримала ступінь магістра кінематографії в Каліфорнійському університеті, і вважалася новою зіркою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення