Вбивство українки в Італії: чоловік-покидьок залишив дитину без грошей та втік з країни (фото)

У п’ятницю, 22 жовтня, суд м. Форлі визнав винним 38-річного Олександра Загарюка у смерті його дружини Злати Загарюк. Суддя призначив обвинуваченому 16 років позбавлення волі. Проте, коли Олександра Загарюка мали заарештувати в Італії, йому вдалося втекти в Україну. Про це йдеться у групі в Facebook, яка вимагає справедливого розслідування загибелі Злати.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, жінку знайшли мертвою 7 липня 2019 року в ліжку у власному помешканні. Коли приїхала швидка, лікарі вже нічого не змогли зробити. На тілі були рани та синці. На думку обвинувачення, причиною смерті став удар по голові, який жінка отримали кількома днями раніше. Проте жодних скарг щодо жорстокого поводження до органів влади не надходило. За словами знайомих, які декілька разів просили Злату Загарюк повідомити про партнера, вона завжди відповідала, що їхня дитина має рости з батьком. Водночас потерпіла збирала фотографії побоїв.

За рішенням суду, вбивця власної дружини повинен виплатити дитині 100 тис. євро та 60 тис. євро на користь матері загиблої.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення