Вбивство військового на Дніпропетровщині: труп різник загорнув у килимове покриття та вивіз за місто, з'явилися подробиці моторошної розправи

У ніч із 11 на 12 грудня у Дніпрі сталося вбивство 48-річного військовослужбовця. Щоб приховати сліди, підозрюваний 32-річний колега вбитого завернув тіло у килимове покриття та вивіз його за місто.

Про це повідомляє ГУНП Дніпропетровської області.

За даними правоохоронців, злочин стався у орендованій квартирі у Дніпрі. Між двома чоловіками виник конфлікт, під час якого 32-річний громадянин наніс 48-річному численні ножові поранення. Від одержаних травм останній помер на місці. Щоб приховати злочин, зловмисник звернув тіло в килимове покриття та заховав у лісосмузі.

14 грудня, наступного дня після того, як біля смт Губиниха пенсіонер виявив тіло загиблого, поліцейські встановили та затримали підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився 32-річний колега по службі вбитого. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство, а чоловікові повідомили про підозру. Ведеться слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення