Вдарив ножем 7 разів і викликав поліцію: колишній зять зарізав тещу у столиці (фото, відео)

У Києві слідчі поліції оголосили місцевому мешканцю підозру за вбивство своєї тещі. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Біля третьої години ночі на спецлінію 102 зателефонував чоловік та повідомив, що у приватному будинку на вулиці Зарічній знаходиться жінка із ножовими пораненнями.

На місце події негайно направили слідчо-оперативні групи поліції столичного главку та територіального управління Дарницького району, наряди патрульної поліції, а також карету швидкої медичної допомоги.

Правоохоронці виявили 62-річну власницю помешкання із численними колото-різаними ранами тулуба, яка померла до приїзду лікарів. Правоохоронці затримали підозрюваного, ним виявився 38-річний колишній зять потерпілої.

Під час огляду місця події працівники поліції вилучили низку речових доказів, серед яких кухонний ніж із плямами бурого кольору. Поліція встановила, що ввечері жінка з сином, його співмешканкою, зятем та сусідом вживали алкогольні напої. Після застілля між потерпілою та колишнім родичом виникла сварка, під час якої чоловік взяв зі стола ніж та сім разів вдарив жінку, а потім зателефонував до поліції.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Раніше судимому за грабіж чоловіку оголошено про підозру у вчиненні тяжкого злочину. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує покарання від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

У рамках досудового розслідування поліцейські встановлюватимуть усі обставини та причини цього кримінального правопорушення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення