Вдарив скляною пляшкою по голові: у Києві затримали чоловіка за напад на опонента (фото)

Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який перебував у розшуку за побиття киянина. Про це повідомляє місцева поліція.

Під час конфлікту чоловік вдарив опонента скляною пляшкою по голові та втік. Правоохоронці встановили особу порушника, однак він почав переховуватися від органів досудового розслідування. Наразі фігуранта затримано та він знаходиться під вартою. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

До столичної поліції від лікарів бригади швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що з приміщення на вулиці Братській вони госпіталізували чоловіка з пораненням голови. Для з’ясування обставин на місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці оглянули приміщення, поспілкувались із свідками та встановили, що між двома відвідувачами закладу виник конфлікт, під час якого один вдарив іншого по голові скляною пляшкою. Від удару потерпілий впав на підлогу без свідомості, а опонент одразу залишив місце події.

Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше не судимий 38-річний місцевий мешканець. Однак після скоєного він почав переховуватися від органів досудового розслідування. А відтак слідчі заочно повідомили порушнику про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, а самого фігуранта оголосили в розшук.

Днями правоохоронці розшукали й затримали підозрюваного, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення