Вдарив сокирою та кинув на вулиці: на Київщині чоловік забив товариша до смерті (фото)

Під час розпиття алкогольних напоїв між двома чоловіками стався конфлікт, що переріс у бійку. Тоді зловмисник сокирою вдарив свого знайомого по голові. Після чого вивів скривавленого друга на вулицю і покинув, а сам пішов відпочивати. Про це повідомляє місцева поліція.

Про виявлення тіла чоловіка у місті Миронівка на спецлінію поліції "102" повідомив місцевий житель.

На місці події працювали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції, криміналістична лабораторія, кінологи та медики, які констатували смерть 50-річного чоловіка.

Тіло загиблого направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

Під час проведення першочергових заходів поліцейські оперативно встановили обставини вчинення злочину та особу зловмисника. Ним виявився 47-річний раніше судимий місцевий житель.

Також з місця події поліцейські вилучили низку речових доказів.

Зловмисник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений до ізолятору тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення зловмиснику про підозру, суд обере затриманому запобіжний захід.

За скоєне йому загрожує до 10 років ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення