Вдома немає їжі і повна антисанітарія: на Харківщині у матері-п'янички вилучили 4 дітей (фото)

На Харківщині поліцейські вилучили четверо малолітніх дітей у багатодітної матері, яка веде аморальний спосіб життя. Наразі діти перебувають в лікарні, повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Звернення про неналежний догляд за дітьми та аморальний спосіб життя матері надійшло від небайдужих мешканців села, де проживала родина.

"Комісія з питань захисту прав дітей, яка виїхала на перевірку до будинку родини, виявила матір в стані алкогольного сп’яніння. Жінка не могла належно виконувати свої батьківські обов’язки. Умови проживання дітей вразили посадових осіб - антисанітарні умови, безлад, відсутність готової їжі та запасів продуктів харчування", - йдеться у повідомленні.

Сім’я уже перебувала на обліку в службі у справах дітей Савинської селищної ради як така, що опинилася в складних життєвих обставинах. На підставі побаченого, правоохоронці вилучили з родини двох хлопчиків 10 і 2 років та двох дівчаток 8 і 5 років.

За порушення чинного законодавства відносно матері складено адміністративний протокол за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення