Ведуча ICTV зламала зуб об камінь в хлібі, в компанії розгорається скандал (фото)

Після того, як ведучий програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров написав у себе в Facebook гнівний пост про куплені в магазині Good Wine гнилі персики, ведуча ICTV Анна Ахава (Тесленко) шокувала, що зламала зуб об камінь, який їй попався в хлібі ТМ «Рум'янець». Анна пише, що камінь виявився сильнішим її зуба, і тепер її мучить сильний біль.

«Приїхали три представника заводу до мене на роботу вирішувати питання! Приносили вибачення, буде розслідування, оплатять рахунок у стоматолога. Такого ще не було», - пише ведуча.

Тесленко зазначила, що навіть фантазувати не хоче про те, як камені опиняються в продуктах харчування, і просто додала, що «з цією шарашкіною конторою в моєму житті покладено край».

Нагадаємо, раніше мандрівник Дмитро Комаров розповів, що цього літа двічі купив гнилі фрукти в магазині Good Wine.

«Ніхто не застрахований. Буває», - зазначає ведучий і додає, що після третього ідентичного випадку вирішив не мовчати.

«Нехай цей пост і пов'язані з ним репутаційні втрати стане для вас уроком. Соромно, позиціонуючи свій асортимент «екологічним, здоровим і особливим» продавати гниль», - підкреслив Комаров.

Адміністратор сторінки Good Wine в Facebook вибачився за неякісний продукт, і запропонував компенсувати покупку. «Даний брак є прихованим. При прийомі товару відбувається вибіркова дегустація, і після виявлення даної проблеми товар було знято з полиці і утилізовано. Цей брак викликаний неправильними умовами зберігання товару у імпортера», - пояснили в магазині.

У коментарях користувачі залишили чимало негативних коментарів, що такі ж гнилі персики їм траплялися в мережі магазинів «Сільпо» і Novus.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення