Велосипедом перевозив два мішки макової соломки​: біля кордону із Білоруссю затримали чоловіка

Біля кордону із Білоруссю виявили чоловіка, який велосипедом перевозив два мішки макової соломки. Йому загрожує кримінальна відповідальність. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на пресслужбу Держприкордонслужби.

"Близько 20 кг макової соломки виявили біля кордону з Білоруссю. Виявлене "зілля" вилучили для проведення експертного дослідження, а його власнику загрожує кримінальна відповідальність", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що місцевого жителя одного з прикордонних сіл виявили на автошляху неподалік лінії державного кордону з Білоруссю. Він на велосипеді перевозив дві чималі торби, в яких виявили близько 20 кг макової соломки.

"Виявлене "зілля" вилучили для проведення експертного дослідження, а його власнику загрожує відповідальність за ст. 309 ККУ "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту". Досудове розслідування триває", - йдеться у повідомленні.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення