Вибух Nissan у Дніпрі розслідують як теракт: що відомо про загиблого члена патріотичної організації та волонтерку (фото)

СБУ відкрила кримінальне провадження щодо вибуху в Дніпрі, під час якого загинули двоє людей за ч.3 ст.258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України. Про це йдеться на офіційній сторінці установи у Facebook 15 вересня.

В СБУ підтвердили, що в результаті вибуху загинуло двоє осіб, серед яких один із членів громадської патріотичної організації, а також речниця ДСНС в Дніпропетровській області, яка на момент вибуху також знаходилась в автомобілі.

"Страшна новина для усієї нашої сім`ї рятувальників. Сьогодні близько дев’ятої ранку трагічно загинула начальниця Відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС у Дніпровській області Дар`я Гречіщева", - написали у пресслужбі ДСНС.

Колеги загиблої зазначили, що жінка була волонтером Червоного Хреста, багато допомагала усім, хто потребував допомоги.

Також відомо, що в автомобілі Nissan Primera, перебував Олексій Кавлак із Києва – член Ради громадської організації "Український Легіон".

Зазначається, що Олексій часто проводив заняття, навчаючи людей тактичній медицині. Це був його напрямок. Позивний "Змій".

Нагадаємо, що близько дев'ятої ранку 15 вересня на проспекті Богдана Хмельницького, 10 у Дніпрі вибухнув автомобіль із водієм і пасажиром усередині. Їх буквально розірвало на частини. Після цього авто загорілося.

Увага, 18+!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення