Від голодної смерті врятували цукерки: в Росії 4-річна дитина провела 5 діб біля тіла померлої бабусі

 СЕГОДНЯ

Педагоги і поліцейські Улан-Уде в Бурятії врятували малолітню дитину, яка помирала від виснаження у замкненому приміщенні. Хлопчик опинився у пастці після раптової смерті літньої родички. Зараз дитина госпіталізована у стані крайнього виснаження

На сполох забили в дитячому садку, куди малюк ходив регулярно. Коли його перестали приводити до дитсадка, працівники спробували додзвонитися бабусі хлопчика, що була його єдиним опікуном. Жінка на зв'язок не виходила, і тоді до неї додому відправили педагога.

На стукіт співробітниці дитячого садка ніхто не відповів, розповіла завідуюча дитячим садком N3 "Колобок" Тетяна Зарубіна. В результаті педагоги повідомили про подію до відділу поліції у справах неповнолітніх (ПСН) Радянського району.

26 лютого двері до квартири, в якій проживав хлопчик та його бабуся, відчинили співробітники поліції та органів опіки. Як виявилося, господиня оселі померла п'ять днів тому, а її онук перебував поруч.

"Від голодної смерті його врятували лише пляшка води та цукерки. Зараз хлопчик знаходиться в лікарні, він підключений до спеціального апарата харчування", – йдеться у репортажі. Життю хлопчика нічого не загрожує.

Причина смерті бабусі хлопчика встановлюється. Ймовірно опікунами дитини стануть найближчі родичі. Батьки малюка трагічно загинули нещодавно.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення