Відкривала двері кабінетів і стріляла у вчителів: з'явилися подробиці нападу на школу у Полтаві (фото)

Дівчину, яка в 11-й школі Полтави поранила вчительок з арбалета, звуть Таїсія. Вона вчилася в школі до 4 класу, потім перевелася в іншу школу.

Про це повідомляє "Полтавська хвиля".

Як все відбувалося, розповіли школяри.

За їхніми словами, дівчина з зеленим волоссям, сигаретою в зубах спокійно зайшла до школи, піднялася на другий поверх і почала навмання відкривати двері кабінетів, одразу ж стріляючи у вчителів. Першою на шляху їй трапилася вчителька української мови та літератури. Їй навперейми кинулася завуч — у відповідь 19-річна стрілкиня поранила і її. Знезброювати дівчину кинувся 14-річний учень цієї ж школи. За словами однокласників, дівчина не пручалася — хлопцю вдалося забрати арбалет і стріли, після чого її схопили вчителі.

Як повідомляють працівники школи, у цей день на вході до школи чергувала охоронниця поважного віку. Утім остання не може пояснити як трапилось так, що дівчина зі зброєю проковзнула у приміщення.

Правоохоронці підозрюють, що дівчина перебуває у стані афекту — у неї порізані руки. Наразі її мають освідувати на наявність алкоголю чи наркотичних речовин у крові.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення