Відома журналістка розповіла, хто в Україні заробляє брудні гроші на хворих раком

 Апостроф

Українська журналістка і телеведуча Яніна Соколова, яка перемогла рак, розповіла про корупційні схеми директора Інституту Раку.

Про них вона написала в Facebook.

"Цю жінку на фото звуть Олена Колесник. Вона - директор Національного Інституту Раку. Так, так, це той самий заклад, де мене лікували від раку. Офіційна заробітна плата пані Олени становить в районі 12 -14 тис гривень. Її дочка вчиться у Франції. Їздить Олена на Volvo XC40 (до речі гарна машина, теж хочу в кредит таку брати). У чоловіка Олени - проктолога державної лікарні - теж вольво - VolvoV90 cross country", - написав вона.

За її словами, Колесник не робить операцій, а тому її джерело прибутку - це схеми з лікарями-спільниками-корупціонерами і махінації із закупівлями ліків.

"Олена - розумна. Могилянку ж закінчила. Вона навчилася обходити систему прозоро. В інституті раку немає ремонту. Ліфти системно не працюють. І пацієнтів на операцію вчасно не можуть відвезти. Про наявність ліків я взагалі мовчу. Переважна більшість пацієнтів купують самі", - додала Соколова.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення