Відрізати вухо: заступника Голови Агентства з розшуку та менеджменту активів не планували вбивати (фото, відео)

Працівники СБУ знайшли замовників нападу на заступника Голови Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) Володимира Павленка. Про це повідомляє пресслужба установи.

Попередньо, до нападу причетні троє осіб. Двоє із них – вихідці із кримінальних кіл.

Замовники не планували вбивати жертву, а хотіли лише налякати чоловіка шляхом нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Зокрема, за показаннями затриманих, спочатку від них вимагали побити і відрізати заступнику Голови АРМА вухо чи палець, а потім це “завдання” замінили на “всадити 2 кулі у руку і ногу”.

Злочинці отримали попередню оплату за вчинення злочину. Перший транш, який їм передали замовники, становив $10 тис.

Окрім грошей затримані передали виконавцю інформацію про особу потерпілого, спосіб його життя, транспортні засоби, якими він користується, адресу проживання, місце роботи, графік та маршрут руху, а також іншу персональну інформацію.

У ході імітування обстановки злочину була підтверджена версія слідства: виконавець дістав зброю та здійснив імітацію пострілів у потерпілого.

Нагадаємо, що 2 червня цього року невстановлені на той час особи напали на заступника Голови АРМА Володимира Павленка та здійснили кілька пострілів з вогнепальної зброї.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення