Відтяв руки та ноги: На Рівненщині 86-річний дідусь вбив та розчленував дружину (відео)

13 січня, у селі Гродець, що на Володимиреччині, поблизу будинку 55-річний син знайшов закривавлене та розчленоване тіло своєї 87-річної матері. Тож чоловік про це одразу повідомив до поліції.

Навіть досвідчені правоохоронці були вражені жорстокістю вбивства. Тіло було розчленоване, були відтяті руки та ноги, а поруч лежала сокрира та ніж. Як зазначають у прес-службі поліції, 86-річний чоловік загиблої на той момент знаходився у помешканні. Коли ж у нього запитали, що трапилося, він не зміг дати відповідь. А лише сказав, що порався по господарству.

Як було встановлено згодом, чоловік наніс жінці удари сокирою, піся чого відтяв кінцівки.

До слова, наразі усі обставини встановлюються та триває досудове розслідування по справі. Тіло померлої направили до моргу, аби встановити причину та іншіі обставини смерті.

Чоловіка ж, затримали та оголосили про підозру у скоєнні вбивства. Наразі він у СІЗО.

Також було встановлено, що жінка мала проблеми з зором та була обмежена у пересуванні. За нею доглядав її чоловік, який теж погано бачить.

Сусіди характеризують сім’ю, яка виховала двох доньок та сина, лише з позитивної сторони, зокрема і 86-річного чоловіка. Тому, що спонукало його до такого вчинку — не можуть навіть зрозуміти.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення