Виявився дезертиром: з'явилася несподівана інформація про чоловіка, який захопив ресторан на Львівщині

 Zaxid.net

На Львівщині правоохоронці затримали львів'янина, який у ресторані влаштував несмішну виставу. Чоловік погрожував підірвати приміщення разом із людьми всередині.

За інформацією ZAXID.NET 27-річний львів'янин, який захопив ресторан «Святослав» у Винниках та погрожував підірвати гранату виявився курсантом львівської Національної академії сухопутних військ і учасником АТО, оголошеним у розшук як дезертир. У затриманого взяли аналізи, аби з'ясувати чи не перебував чоловік під дією наркотичних препаратів.

Ввечері вівторка, 12 травня, ще перед тим, як зайти до ресторану, молодий чоловік поводився агресивно, погрожував людям на парковці поруч з рестораном «Святослав». Потім він зайшов до приміщення, де зараз триває ремонт, і вже там заявив, що підірве ресторан.

Начальник поліції Львівської області Василь Віконський розповів, що переговори з чоловіком тривали довго, близько трьох годин. Ймовірний підривник не висував жодних вимог, лише погрожував підірвати себе і всіх навколо.

Врешті поліцейським вдалося відволікти увагу чоловіка і силоміць затримати його. Після затримання у 27-річного львів'янина не виявили жодної вибухівки. Поліцейські також оглянули приміщення і теж нічого не знайшли. Крім того, затриманий не зміг пояснити, чому погрожував підірвати і себе, і людей. Він просив лише пити та казав, що у нього терпнуть ноги. У чоловіка вже взяли кров на аналіз та призначили психологічну експертизу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення