Вийшов з авто поміняти колесо: під Миколаєвом фура на смерть збила прокурора (фото)

У суботу, 11 липня, на автодорозі М-14 "Одеса - Мелітополь - Новоазовськ" в районі села Весняне Миколаївської області вантажний автомобіль на смерть збив чоловіка. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіціі в Миколаївській області.

За попередньою інформацією, водій легкового автомобіля Skoda Kodiaq вийшов із транспортного засобу, щоб поміняти пробите колесо. В цей час його збила вантажівка DAF, що їхала по дорозі.

Постраждалого забрала карета швидкої медичної допомоги, але від отриманих травм він помер в медичному закладі.

Ним виявився 48-річний співробітник прокуратури Миколаївської області Андрій Крупка. Він займав посаду заступника начальника відділу процесуального керівництва в кримінальних провадженнях слідчих регіональної прокуратури.

З місця інциденту водій фури втік. Транспортний засіб правоохоронці розшукали вже на території Одеської області. При огляді транспортного засобу патрульні виявили характерні пошкодження для ДТП, які були вказані в орієнтуванні.

Водієм вантажівки виявився 45-річний житель міста Львів.

За даним фактом слідчі почали кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 286 Кримінального Кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", санкція статті передбачає покарання до восьми років ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення