Викинув з авто і зламав пальці: у Кривому Розі таксист побив дівчину, а тепер погрожує (фото, відео)

У Кривому Розі таксист побив пасажирку. Сварка розгорілася через прохання дівчини закурити в машині. Водій таксі не довіз дівчину до будинку, викинув з машини в бруд і почав виламувати їй пальці.

Цей випадок стався ще 28 листопада. Про нього розповіла у своїх соцмережах постраждала Каріна. Сьогодні ж вона заявила, що після розголосу ситуації їй почав загрожувати таксист, якого зрештою звільнили зі служби таксі, та його знайомі. Постраждала збирається йти до суду.

За словами Каріни, у неділю ввечері вона викликала таксі. Під час поїздки дівчина запитала водія, чи можна закурити електронну сигарету в салоні автомобіля. Водій заборонив, тему начебто було вичерпано. Але таксист продовжив обурюватися, підвищувати голос і зі злістю розповідати про шкоду і запах сигарет.

Пасажирка попросила водія слідкувати за дорогою, і конфлікт спалахнув з новою силою. За словами дівчини, таксист до будинку її не довіз. Коли ж вона попросила повернути частину грошей за проїзд, тоді водій викинув її з салону авто в багнюку. Дівчина каже, що сильно вдарилася і зчесала коліно.

Після того, що сталося, у дівчини стався напад істерики - вона почала кричати і плакати. Водія це ще більше розгнівало, він почав смикати пасажирку, викручувати пальці, хапати за шию. На крики вибіг сусід, лише тоді таксист поїхав. Постраждала зняла побої. У неї переломи пальців на обох руках.

За словами постраждалої, після інциденту з нею зв'язалася служба таксі. Постраждалій нарахували компенсацію у розмірі 700 гривень, однак історія продовжується.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення