Викрали дівчину посеред міста, а потім ґвалтували кілька днів поспіль в лісі та на фермі: нелюдям на Полтавщині повідомили про підозру

На Полтавщині правоохоронці 22 листопада повідомили, що покидьків, які знущалися з 20-річної дівчини кілька днів поспіль, повідомили про підозру.

Як зазначають місцеві ЗМІ, підозрювані у злочині проти статевої свободи 21-річний полтавець та 29-річний мешканець Дніпропетровщини викрали дівчину у центрі Полтави. А потім Її кілька днів тримали у неволі і ґвалтували у якомусь лісі та на фермі.

Слідчі Полтавщини, під процесуальним керівництвом прокуратури, розслідують кримінальні провадження, за частиною 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та частиною 1 статті 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України.

Артем Родигін, тимчасовий виконувач обов’язків начальника поліції Полтавщини, повідомив:

«У ході проведення оперативно-розшукових та слідчих дій, поліція встановила осіб, причетних до вчинення даних кримінальних правопорушень. Ними виявилися: мешканець Полтави, 2000 року народження, та мешканець Дніпропетровської області, 1992 року народження. Обом чоловікам повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу».

Нагадаємо, що близько 16-ї години біля ТРЦ "Конкорд" її перестріли двоє чоловіків, примусово запхали в автомобіль та відвезли у невідомому напрямку. Очевидці повідомили про подію поліцію. Батько одразу написав заяву в поліцію. За описом він зрозумів, хто викрав доньку. Цей хлопець колись мешкав з нею в одному селі.

"Потім за три дні її випустили. Тіло дівчини було вкрито синцями й подряпинами. Дівчина сказала, що її ґвалтували в лісі й на фермі. Вона жила на вулиці. Тепер вона сидить дома, ні з ким не розмовляє, б’є себе, вона не в собі", – розповіла родичка про стан потерпілої.

17 листопада, коли дівчина повернулася і розповіла усі обставини події, батько пішов до Полтавського райуправління поліції. Чоловік розповідає, що його з донькою з ранку до вечора таскали по кабінетах.

"Рідні хлопця нам відкрито сказали: "Ви нічого не доб’єтеся, ми підкупили поліцію, вашу заяву порвали й викинули", - каже батько зґвалтованої дівчини.

19 листопада у Полтаві близько 16 години під стінами окружної прокуратури на вулиці Володимира Козака пройшов протест представників азербайджанської громади міста. Вони вимагали розслідувати злочин.

У поліції повідомили, що у справі відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування). Санкція статей передбачає до 5 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення