Вилучили 69 тис. літрів: на Харківщині на офіційному заводі розливали фальсифіковану горілку (відео)

За даними поліції, офіційний виробник, щоб не сплачувати акцизний податок, використовував на своїй необлікованій продукції підроблені марки акцизу, а також розливав алкоголь у тари типу "bag-in-box".

"Виробник виготовляв та відпускав продукцію, яка не відображалась у бухгалтерській та податковій звітностях. Для її оптової і роздрібної реалізації використовували підроблені марки акцизного податку, - сказано в повідомленні. - Промислові потужності дозволяли щодобово виготовляти до 8 тисяч пляшок, більша частина з яких не відображалася в офіційній звітності, а відтак офіційні виробники виводили отриманий прибуток у "тінь".

Поліцейські задокументували факт незаконного збуту необлікованої алкогольної продукції, на якій були наклеєні підроблені марки акцизного податку. Також встановлено, що частина продукції зберігалась у транспортних засобах поблизу офіційних складів зберігання. Це робилося для того, аби приховати необліковану продукцію, в тому числі і фальсифіковану, від правоохоронців у разі їх "візиту" до складських приміщень.

У вівторок, 25 лютого, правоохоронці провели низку обшуків на території регіону.

Під час слідчих дій на території офіційного виробництва виявили підпільний цех з розливу алкогольної продукції в тару типу "bag-in-box". Крім того, неподалік складських приміщень поліцейські виявили вантажівки, в яких зберігалося 30 тисяч пляшок горілки, на кожній пляшці - підроблені марки акцизного податку України, та майже 9 тонн алкоголю у "bag-in-box". Також правоохоронці вилучили 8 ліній з розливу горілки у пляшки та тару "bag-in-box".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення