Вимагав мільйон доларів і вертоліт: в Одесі засудили нападника, який взяв заручниць у кредитній установі (фото, відео)

 Факти

До 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна засуджено одесита, який 7 липня минулого року в Суворовському районі Одеси вчинив напад на фірму по швидкому кредитуванню і взяв у заручниці двох співробітниць.

Нагадаємо, нападник прийшов до кредитної установи і, погрожуючи співробітницям ножем, зажадав віддати йому всю готівку. Дізнавшись, що в касі всього три тисячі гривень, зловмисник наказав викликати правоохоронців. Після цього він зажадав мільйон доларів і вертоліт.

Переговори зі зловмисником велися більше двох годин. У суді він стверджував, що не планував вбивати жінок, дозволяв їм ходити в туалет, скористатися «мобільником», взяти воду і корвалол, передані з вулиці, і ... пропонував заручницям вступити з ним у статевий зв'язок.

Під час поліцейської спецоперації «Грім» грабіжника затримали.

Як з'ясувалося, після звільнення одна із захоплених в полон співробітниць була доставлена в психіатричну лікарню, де півтора тижні проходила курс лікування. Потім вона звільнилася з роботи.

Чоловік повністю розкаявся. За його словами, минулого літа він опинився в скрутному матеріальному становищі - йому не виплатили обіцяні гроші за роботу на будівництві, де він працював неофіційно, в результаті він втратив орендоване житло і автомобіль. Через ці неприємності, як стверджує засуджений, йому і «зірвало дах». Засудженому лише 26 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення